Blog

Tájékoztató

2012.08.28 08:30

Sziasztok!

 

Szeretnénk tájékoztatni Benneteket arról, hogy a 2005-ös születésűek számára miként alakul az új szezon.

 

A foglalkozások Kovácstelepen lesznek megtartva, azonban - miután ott a pályákat felújítják – elképzelhető, hogy átmenetileg heti egy edzés más helyszínen (pl: Kozármisleny) lesz. Ha erről bővebb infónk lesz, értesítünk Benneteket.

Heti 3 edzés lesz hétfői, szerdai és pénteki napokon. Az edzések időtartama 75 perc. A 3 foglalkozáson kívül heti 1 alkalommal egyéni képzést is tartunk majd.

 

Az edzői stáb: Élő Tibor, Schweitzer Norbert, Soós Attila. A koordinációs részt továbbra is Gáspár Gábor tartja majd.

 

Az első foglalkozás 2012.augusztus 22-én (szerdán) lesz 16.30 órai kezdettel.

 

Szeptembertől a korosztályon belül csoportbontás lesz, onnan kezdve 16.30-tól, illetve 17.45-től kezdődnek majd az edzések.

 

Az aktualitásokról rendszeresen tájékoztatunk majd Benneteket.

 

Üdvözlettel:

Élő Tibor, Soós Attila

 

Foglalkozások megtekintése továbbra sem lehetséges

2012.04.23 18:23

Kedves Szülők!

Arra szeretnénk kérni Benneteket, hogy korábbi megállapodásunkat továbbra is szíveskedjetek betartani, miszerint: a foglalkozások megtekintése továbbra sem lehetséges!

Erre azért van szükség, mert tapasztalataink szerint a gyerekek többsége az edzések ideje alatt – szüleit keresve - kifelé tekintget, ahelyett, hogy a feladatokra koncentrálna. Ez egyfelől sérülésveszélyes, másrészt pedig a fegyelem lazulásával jár.

Fentieket kompenzálandó, június elején nyílt foglalkozást tartunk, melyen a kis focisták megmutathatják tudásukat a hozzátartozóknak.

 

Megértéseteket köszönve:

Élő Tibor, Gáspár Gábor, Szabados József, Soós Attila

Címkék

A címkék listája üres.